"Bijdragen aan meer flexibiliteit, ondernemingsruimte én goed
werkgeverschap dat is mijn drijfveer"

Over CPA

CPA is het bedrijf van Jacqueline Wakker-Eveleens, een geboren en getogen Aalsmeerse die haar carrière begon in de werving & selectie. Sinds 1991 is Jacqueline werkzaam in de uitzendbranche, de laatste veertien jaar als zelfstandig ondernemer. De start van payrollbedrijf CPA is voor haar een nieuwe uitdaging op een bekend terrein. Met veel plezier stelt ze haar expertise, ervaring en netwerk beschikbaar. 

Professioneel en persoonlijk

Professionaliteit en een persoonlijke benadering gaan bij CPA hand in hand. Contact met de opdrachtgever vormt de basis. Vervolgens neemt CPA zoveel mogelijk administratieve werkzaamheden uit handen die behoren bij het inzetten van medewerkers, of bij het werken als freelancer. Dat gebeurt even voortvarend als doordacht.

 

Korte lijnen

Doorzetter van nature rust Jacqueline niet voordat de juiste informatie is verkregen en een passende oplossing is getroffen voor uw situatie. De lijnen zijn kort, wat snel schakelen mogelijk maakt.

 

U krijgt waar u op rekent

Codewoord van CPA is kwaliteit. Kwaliteit van de administratie, de adviezen en de persoonlijke service. Zodat u krijgt waar u op rekent: maximale flexibiliteit in uw organisatie en meer ruimte om te ondernemen. En bovendien: gemoedsrust omdat er goed wordt gezorgd voor uw medewerkers.

CPA beschikt over de NEN 4400-1 certificering en is opgenomen in het Register Normering Arbeid (SNA). Wij hanteren de cao voor uitzendkrachten van de ABU.

Bel ons direct